IMG_4088.png

LIGHT SPACE & CRITTALL - HOUSE TRANSFORMATION

DRAKEFELL ROAD, TELEGRAPH HILL, LONDON

On Drakefell Road in Telegraph Hill, Wellstudio designed a side & rear extension, basement renovation &  roof extension to the client's Victorian terraced house.

The extension was designed to transform the ground floor space, demolishing walls between spaces and extending at the side and rear to provide the clients with a new open plan kitchen, dining & living space with ample natural light, island kitchen and folding sliding doors framing views into the garden which allows for modern family living and togetherness.

As well as the transformed ground floor the house was renovated throughout and extended in the loft with a new dormer incorporating a bedroom and en suite bathroom and in the basement with a  new study room/bedroom. 

The project was completed to a high level of client satisfaction.

ARB+Logo.png
Conscious_Coliving_•_Logo_Teal-01.png

in partnership with

Insta Icon.png