CRITTALL WINDOW EXTENSION

DOWNS ROAD, BECKEHNHAM, LONDON

In Downs Road, Wellstudio helped their clients design a two storey side extension,   garage conversion and complete house renovation for their detached Victorian house in New Beckenham.

 

A row of full length full height Crittall style windows were designed for the rear elevation of the house to enhance wellbeing by bringing in natural light, increasing the feeling of space and connecting the interior living space with the courtyard garden. 

On the first floor of the extension Wellstudio designed a new en-suite bathroom and  corridor with built in wardrobes for the existing first floor bedroom.

In addition to the two storey extension, Wellstudio designed a single storey link  connecting the garage to the main area of the house, allowing it to be turned into a new utility & storage space.

The project was completed to a high level of client satisfaction.

ARB+Logo.png
Conscious_Coliving_•_Logo_Teal-01.png

in partnership with

Insta Icon.png