LIGHT SPACIOUS REAR EXTENSION

JERNINGHAM ROAD, TELEGRAPH HILL, LONDON

In Jerningham Road, Wellstudio designed a new side and rear extension for the client's five bedroom Victorian villa on Telegraph Hill.

 

Wellstudio designed an extension to transform the ground floor living space for the growing family,  giving them a new light filled volume at the rear of their house which would enhance their wellbeing:  space where they could relax, chat, cook, and eat.

 

The new extension increased the length of the space by approximately 3 metres and allowed the floor to ceiling height to be increased from 2.85metres  to 3.4 metres, bringing in extra light and a feeling of elevation.

The new volume also extended approximately 1 metre to the side to further increase the space available. The project  enhanced the family's connection with nature by  providing much increased levels of natural light and rear glass doors overlooking the garden.

 

The project was completed on time and budget and to the client's satisfaction.

ARB+Logo.png
Conscious_Coliving_•_Logo_Teal-01.png

in partnership with

Insta Icon.png