website-1.jpg

LOFTY LIVING & WORKING 
REAR EXTENSION

GORSE RISE, TOOTING, LONDON

At Gorse Rise, Wellstudio designed a high ceilinged rear extension giving the client a great feeling of space and light.

The extension was designed with fully glazed opening sliding doors to enhance wellbeing through connecting the occupants to the garden. The garden can now be fully appreciated from inside the house. 

On the ground floor, a brand new layout has been created with a new kitchen living and dining space running the full width of the property and ample natural light making the most of the evening sunshine. The space also creates a home office area allowing for the possibility of home working which enhances the residents lifestyle and improves wellbeing.  

 

In the rest of the house, Wellstudio designed a new wash room on the first floor and a enlarged ground floor bathroom with innovative glazed internal roof light which reduces the need for artificial light and improves sustainability. 

← Home